Ponència: Cultura i aprenentatge social.

Sabeu què és Wild Portrait (Retrat Salvatge)? Es tracta d’una exposició itinerant d’art i ciència coporoduïda per la Mandarina de Newton i la Fundació Mona, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Al llarg del període d’exposició hi haurà un Cicle de Conferències  breus (des del mes gener fins al mes d’abril del 2016) amb l’objecitu d’apropar als visitants el món de la Primatologia de la mà dels ximpanzés de la Fundació Mona, a través d’un atractiu projecte d’investigació sobre les capacitats estètiques dels primats no humans: “El sentit estètic dels primats no humans”.

Així doncs, ens complau anunciar que el proper 25 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, Logopithecus realitzarà una xerrada-col·loqui sobre la Cultura i l’Aprenentatge Social en Primats.

.

Tot seguit us facilitem la informació necessària per assistir-hi:

Què farem? Una ponència sobre Cultura i Aprenentatge Social.

On ho farem? A la Mandarina de Newton, al barri de Gràcia, al Carrer Montseny 12 de Barcelona.

ubicación

Quan serà? El dijous 25 de febrer a 2/4 de 8 del vespre.

A qui s’adreça? Al públic en general i a tota persona interessada en conèixer tant l’èstètica d’unes sorprenents pintures realitzades per ximpanzés, com la cultura en primats no humans, la seva evolució i el paper de l’aprenentatge social.

Per què és interessant assistir-hi? Perquè de ben segur que quedareu sorpresos amb l’exposició de les pintures (comissionada per Iván García-Nisa, doctorand en Primatologia a la Universitat de Durham i vocal de l’Associació Primatològica Espanyola – APE) realitzades pels ximpanzés de Fundació Mona i, a través de la xerrada-col·loqui podreu descobrir la naturalesa que compartim amb la resta dels primats així com descobrir que el fenomen de la cultura no és exclusiu dels humans, ni tan sols del primats.

trazo

L’assistència és totalment gratuïta. No dubteu a reservar la vostra plaça AQUÍ!

.

Us deixem aquí la informació de les properes xerrades:

  • “Un viatge al món dels primats”, realitzada per Iván García-Nisa, estudiant de doctorat en primatologia a la Universitat de Durham, i vocal de l’Associació Primatològica Espanyola (APE). Gener de 2016. (Realitzada).
  • “Cultura i aprenentage social”. Ponents: Patricia García-González i Arti M. Sarró, estudiants del Màster en Primatologia de la Universitat de Girona i la Fundació Mona, i fundadors del projecte educatiu i de divulgació científica Logopithecus. 25 de febrer de 2016.
  • “Ments germanes: simis emocionals i humans racionals”. Ponent: Dr. Miquel Llorente, investigador principal i responsable de la Unitat de Recerca i Etologia de la Funcadió Mona i president de l’Associació Primatològica Espanyola (APE). Març de 2016.
  • “El sentit estètic en primats (humans i no humans)”. Ponent: Daniela De Amore, estudiant del Màster en Primatologia de la Universitat de Girona i la Fundació Mona, i membre de  la Unitat de Recerca i Etologia de la Fundació Mona i la Università del Molise. Abril de 2016.

Us hi esperem!

A %d blogueros les gusta esto: